Terapi är för alla

Jag säger ibland att “Alla borde gå i terapi”. Det låter lite skämtsamt och människor brukar skratta – men faktum är att jag menar det.
Vi vill utvecklas även när vi mår bra. Vi kan behöva stärka självkänslan eller hitta bättre sätt att hantera stress. Och ibland när livet tar en oväntad vändning kan vi tappa fotfästet helt.
I alla de situationerna är terapi till hjälp.

I mitt arbete som intuitiv terapeut kommer jag varken med pekpinnar eller dömer. Jag lyssnar med empati och ger dig tydlig återkoppling.
I den intuitiva terapin möter jag dig på alla plan – fysiskt, mentalt och andligen. Mitt mål är att du ska känna dig hel som människa och leva ett ännu rikare liv.

Vi hörs snart!

Varma hälsningar,
Karin Nordlander

karin-nordlander-signatur

Terapisamtal med Karin är verkligen som balsam för själen! Låter som en klyscha men kommer från mitt sanna hjärta. Karin ger på sitt mjuka, vänliga och icke alls dömande sätt mig chansen och möjligheten att se på mitt liv, mig själv och i relationen med andra i annat perspektiv. Mer positivt, enklare och ljusare! Känner mig alltid så lätt, luftig och harmonisk när jag studsar därifrån. Karin har även gjort närmast mirakel med min dotter.

Fram tills första mötet/träffen med Karin har min dotter aldrig träffat någon människa som verkligen har sett henne som den hon är. Aldrig i sitt snart 20 åriga liv…Alla som har barn vet hur smärtsamt det kan vara som förälder att ha ett barn som inte mår bra och som behöver stöd och hjälp att förstå sig på sig själv, sin omgivning och bli stor och sen vuxen i ett relativt komplext och snårigt samhälle. Tack att du finns Karin och stor kram!

Marlene

Vad är Intuitiv terapi?

Vi människor har två inre ”verktygslådor” för att komma tillrätta med problem; den psykologiska och den andliga. Båda fungerar utmärkt var för sig och de kan även användas i kombination.

I den intuitiva terapin får du hjälp att höra din intuition, hantera dina verktyg och hitta vilka som passar dig bäst.

Intuitiv terapi

Ibland behöver vi hjälp att hantera livets utmaningar. Det finns många anledningar till att gå i terapi, men ingen anledning är viktigare än just din.


Karin har mångårig erfarenhet som Intuitiv terapeut och håller även utbildningar för nya terapeuter. Hennes unika metod har gjort Karin till en eftersökt och högt uppskattad terapeut och parterapeut.

I terapin kan Karin hjälpa dig att stärka självkänslan och höra intuitionen. Du får verktyg att  övervinna beroenden, utveckla relationer och tackla de problem du möter i livet.

Intuitiv terapi har även hjälpt många som inte kommit tillrätta med sina svårigheter genom traditionell vård.

Karin tar emot individer och par. Du kan även boka enskild utbildning i meditation.

I korthet

  • Terapisession på Skype, telefon eller personligt möte
  • Konkreta lösningar
  • En session är 50 minuter, 1200:- inkl moms
  • Avgiftsfri avbokning fram till 24 timmar före bokad tid. Därefter full taxa.
  • Mottagning på Södermalm

Ekonomiterapi

Vi lockas ständigt att konsumera och shoppa. Men ibland leder det inte till glädje, utan till problem och ångest. Du är värd att ha balans både inom dig och på kontot.


I flera år har Karin jobbat med en väl utarbetad metod, som speciellt riktar sig till dig som lider av shoppingberoende eller mår dåligt över din privatekonomi.
Om du har ett shoppingmissbruk, brukar det inte räcka med att försöka ”skärpa till sig”. I Ekonomiterapin får du konkreta verktyg för att hantera ditt handlande, du får kunskap om hur din hjärna fungerar och Karin hjälper dig att gå till botten med det som har orsakat dina problem.
Karin samarbetar med företaget Advisa, och har tillsammans med dem gjort undersökningar och praktiskt arbete för att råda bot på den ekonomiska ohälsan i Sverige.

 

I korthet

  • Terapisession på Skype eller telefon
  • Konkreta lösningar
  • En session är 50 minuter, 1200:- inkl moms
  • Avgiftsfri avbokning fram till 24 timmar före bokad tid. Därefter full taxa.

001 - logo

Copyright © 2016 Karin Nordlander Lycklig på Riktigt AB - Logga in

Webbdesign: North IT

001 - logo

Copyright © 2016 Karin Nordlander Lycklig på Riktigt AB - Logga in