Kurser som berikar livet

När jag var som sjukast i MS hittade jag en meditationsform som kom att betyda oändligt mycket för mig. Personligen tror jag att det till stor del är tack vare den som jag idag är frisk.

Jag har lärt mig mycket om livets utmaningar. Både genom egna svårigheter och i mitt arbete som terapeut. Under resans gång har jag funnit och samlat kraftfulla verktyg, sådana som är till hjälp för att övervinna svårigheter och sådana som gör livet verkligt värt att leva.

I mina kurser delar jag med mig av dem.

Ses snart!

Varma hälsningar,
Karin Nordlander

karin-nordlander-signatur

Karins kurser har gett mig verktyg att bli mer centrerad i mig själv och mer närvarande i livet. Jag känner också att jag har lättare att hantera motgångar och svåra situationer i livet och att mitt i allt behålla glädjen. Det är som att jag har fått tag i en större kraft inom mig som jag inte visste existerade. Maria

Samtal som når fram

Kurs i kommunikation som fungerar


Vill du kunna nå fram? Känna att du kan ta upp även kontroversiella ämnen utan att riskera att samtalet och relationen havererar?

Då är du välkommen till en spännande kurs som ger dig metoderna att hantera polariserade samtal och konflikter. Här får du lära dig hur du kan skapa en konstruktiv dialog med människor som är av en helt annan åsikt, hur du kan kommunicera för att verkligen bli lyssnad på, och hur du kan läka klyftor som uppstått med nära och kära.
Kursen är utformad för att ge dig konkreta verktyg och övningar som du kan använda omedelbart i dina relationer och i ditt arbete.

Välkommen!

I korthet

  • Omfattning: Heldag kl 10-16
  • Plats: Södermalm, Stockholm. Adress meddelas vid kursanmälan
  • Kostnad: 1900 kr inkl moms
  • Kursledare: Karin Nordlander
  • Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs
  • Nästa kurstillfälle: Lördag 7 september 2024
  • Mejla din anmälan direkt mig på karin@karinnordlander.se

001 - logo

Copyright © 2016 Karin Nordlander Lycklig på Riktigt AB - Logga in

Webbdesign: North IT

001 - logo

Copyright © 2016 Karin Nordlander Lycklig på Riktigt AB - Logga in