Kurser som berikar livet

När jag var som sjukast i MS hittade jag en meditationsform som kom att betyda oändligt mycket för mig. Personligen tror jag att det till stor del är tack vare den som jag idag är frisk.

Jag har lärt mig mycket om livets utmaningar. Både genom egna svårigheter och i mitt arbete som terapeut. Under resans gång har jag funnit och samlat kraftfulla verktyg, sådana som är till hjälp för att övervinna svårigheter och sådana som gör livet verkligt värt att leva.

I mina kurser delar jag med mig av dem.

Ses snart!

Varma hälsningar,
Karin Nordlander

karin-nordlander-signatur

Karins kurser har gett mig verktyg att bli mer centrerad i mig själv och mer närvarande i livet. Jag känner också att jag har lättare att hantera motgångar och svåra situationer i livet och att mitt i allt behålla glädjen. Det är som att jag har fått tag i en större kraft inom mig som jag inte visste existerade.

Maria

Grundkurs i Intuitiv Meditation

En rolig och spännande meditation som gör underverk för välbefinnandet


Den här meditationen bygger på visualisering och hjälper dig stärka kontakten med din intuition, din inre kompass.
Du får samma sinnesro som i t.ex. mindfulness men även så mycket mer: den här meditationen ger dig möjlighet att skapa den tillvaro du vill ha.
Teknikerna är en vidareutveckling av mental träning, som används inom idrott och ledarskapsutveckling. De är lätta att lära sig, roliga att använda – och resultaten är påtagliga.

I korthet

 • Omfattning: Heldag 10.00-16.00
 • Plats: Södermalm. Adress meddelas vid kursanmälan
 • Kostnad: 1800:- inkl moms
 • Inga förkunskaper krävs
 • Nästa kurstillfälle: Lördagen den 21:a september 2019

Fortsättningskurs i Intuitiv meditation

Mera livsglädje! Meditation som stärker hälsan och kreativiteten


I fortsättningskursen i Intuitiv meditation får du ytterligare färgsprakande metoder för att utveckla ditt välbefinnande.
Teknikerna hjälper dig känna dig mer levande och kraftfull och du får möjlighet att på djupet komma tillrätta med sådant som ställer sig i vägen för din lycka.
Livet är magiskt och vackert – här är meditationen som hjälper dig uppleva det.

I korthet

 • Omfattning: En heldag, kl 10-16
 • Plats: Södermalm. Adress meddelas vid kursanmälan
 • Kostnad: 1800:- inkl moms
 • Förkunskaper: Grundkurs i Intuitiv meditation

Kommunikation som fungerar

Lär dig den roliga konsten att förstå, bli förstådd och komma någonvart i samtalet!


Talar du och din älskling förbi varandra? Får du inte gehör för dina idéer på jobbet? Har du ungar som inte bryr sig ett skvatt om vad du säger?
Den här kursen hjälper dig kommunicera med bättre resultat. Vi tar upp språkförbistringen mellan det rationella och det känslomässiga språket. Du får lära dig om ordval, tonfall och kroppsspråkets betydelse. Vi arbetar med konflikthantering, svåra samtal mellan fyra ögon, förhandling samt att tala i och inför grupp. Och inte minst: du får unika metoder för att lyssna och förstå vad andra menar – inte bara vad de säger.
Vi blandar lättsamma övningar med spännande kunskap. Under hela dagen har du chans att pröva dina nya färdigheter tillsammans med dina kurskamrater.
Välkommen till en dag som kan förbättra alla dina relationer!

 

I korthet

 • Omfattning: En heldag, kl 10-16
 • Plats: Södermalm. Adress meddelas vid kursanmälan
 • Kostnad: 1800:- inkl moms
 • Förkunskaper: Inga

Konsten att sätta gränser

Den fungerande vägen till sunda relationer och mindre stress i livet


Är din tillvaro fylld av måsten, borden och högt ställda förväntningar? Känns det som att du aldrig riktigt räcker till? Låter du andra få sin vilja fram och kanske rentav köra över dig lite ibland? Eller har du en inre kritiker som aldrig tycker att du är bra nog? Då är det här kursen för dig.
Att sätta gränser låter superenkelt på pappret. Men i verkligheten kan det vara ohyggligt svårt. Vi vill vara snälla, vill inte göra andra besvikna. Vi vill undvika kritik, vara till lags och vara duktiga.

Under den här kursdagen tar vi upp gränssättandets alla tre faser: att identifiera dina gränser, kommunicera dina gränser och, inte minst, att upprätthålla dem. Du får konkreta verktyg för hur du kan säga nej och hålla dina gränser utan att skapa drama eller bråk. Och du får lära dig den svåra konsten att sätta gränser mot dig själv.

 

I korthet

 • Omfattning: En heldag, kl 10-16
 • Plats: Södermalm. Adress meddelas vid kursanmälan
 • Kostnad: 1800:- inkl moms
 • Förkunskaper: Inga
 • Nästa kurstillfälle: Söndagen den 20:e oktober 2019

001 - logo

Copyright © 2016 Karin Nordlander Lycklig på Riktigt AB - Logga in

Webbdesign: North IT

001 - logo

Copyright © 2016 Karin Nordlander Lycklig på Riktigt AB - Logga in